Charlie Brill
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Eugene Bundy (gościnnie)
7.0
Nie ma to jak hotel
Suite Life of Zack and Cody, The
2005 Eugene Bundy (gościnnie)
9.5 2004 Eugene Bundy (gościnnie)
7.8 1998 Eugene Bundy (gościnnie)
6.4
A teraz Susan
Suddenly Susan
1996 Eugene Bundy (gościnnie)
7.7 1995 Eugene Bundy (gościnnie)
7.6 1994 Eugene Bundy (gościnnie)
7.6
Star Trek: Stacja kosmiczna
Star Trek: Deep Space Nine
1993 Eugene Bundy (gościnnie)
10.0 1992 Eugene Bundy (gościnnie)
10.0 1991 Eugene Bundy (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Eugene Bundy (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Eugene Bundy (gościnnie)
7.3
Gliniarz i prokurator
Jake and the Fatman
1987 Eugene Bundy (gościnnie)
9.5 1986 Eugene Bundy (gościnnie)
6.8
E/R
1984 Eugene Bundy (gościnnie)
7.8 1984 Eugene Bundy (gościnnie)
7.0 1984 Eugene Bundy (gościnnie)
4.0 1983 Eugene Bundy (gościnnie)
10.0 1983 Eugene Bundy (gościnnie)
8.3 1983 Eugene Bundy (gościnnie)
10.0 1982 Eugene Bundy (gościnnie)
8.3 1982 Eugene Bundy (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Eugene Bundy (gościnnie)
7.4
Szaleństwa o północy
Midnight Madness
1980 Eugene Bundy (gościnnie)
8.2 1980 Eugene Bundy (gościnnie)
10.0 1979 Eugene Bundy (gościnnie)
7.0 1978 Eugene Bundy (gościnnie)
6.1 1975 Eugene Bundy (gościnnie)
7.6 1966 Eugene Bundy (gościnnie)
0.0 1963 Eugene Bundy (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Charlie Brill filmy Charlie Brill najlepsze filmy Charlie Brill zdjęcia Charlie Brill galeria Charlie Brill biografia Charlie Brill nominacje Charlie Brill nagrody i wyróżnienia Charlie Brill filmografia Charlie Brill aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.