Charles Rocket
Data urodzenia: 1949-08-28
Miejsce urodzenia: 2005-10-07
Stan cywilny: Bangor, Maine, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.0 2001 Grant Ellis (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Grant Ellis (gościnnie)
10.0 2000 Grant Ellis (gościnnie)
6.2
Dzień ojca
Fathers' Day
1997 Grant Ellis (gościnnie)
6.6
Morderstwo w Białym Domu
Murder at 1600
1997 Grant Ellis (gościnnie)
7.4 1997 Grant Ellis (gościnnie)
8.4
Tracey bierze na tapetę...
Tracey Takes On...
1996 Grant Ellis (gościnnie)
7.7
Kameleon
Pretender, The
1996 Grant Ellis (gościnnie)
7.6
Trzecia planeta od słońca
3rd Rock from the Sun
1996 Grant Ellis (gościnnie)
6.2
Braterskie porachunki
Steal Big, Steal Little
1995 Grant Ellis (gościnnie)
7.6 1995 Grant Ellis (gościnnie)
7.8 1994 Grant Ellis (gościnnie)
6.1
Głupi i głupszy
Dumb & Dumber
1994 Grant Ellis (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Grant Ellis (gościnnie)
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 Grant Ellis (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Grant Ellis (gościnnie)
6.9
Tequila i Bonetti
Tequila and Bonetti
1992 Grant Ellis (gościnnie)
10.0 1992 Grant Ellis (gościnnie)
7.2 1992 Grant Ellis (gościnnie)
7.8
Tańczący z wilkami
Dances with Wolves
1990 Grant Ellis (gościnnie)
7.3
Skrzydła
Wings
1990 Grant Ellis (gościnnie)
10.0 1989 Grant Ellis (gościnnie)
7.6
Zagubiony w czasie
Quantum Leap
1989 Grant Ellis (gościnnie)
6.1
Ziemskie dziewczyny są łatwe
Earth Girls Are Easy
1988 Grant Ellis (gościnnie)
5.5 1987 Grant Ellis (gościnnie)
8.6 1987 Grant Ellis (gościnnie)
7.5 1987 Grant Ellis (gościnnie)
7.5 1985 Grant Ellis (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Grant Ellis (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Charles Rocket filmy Charles Rocket najlepsze filmy Charles Rocket zdjęcia Charles Rocket galeria Charles Rocket biografia Charles Rocket nominacje Charles Rocket nagrody i wyróżnienia Charles Rocket filmografia Charles Rocket aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.