Charles Rahi Chun
Data urodzenia: Nowy Jork,

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.6 2010 Kwansik Park (gościnnie)
7.7 2009 Paul Cho (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Koreańczyk (gościnnie)
7.9 2008 Kwansik Park (gościnnie)
3.8 2007 Kwansik Park (gościnnie)
8.1
Jak poznałem waszą matkę
How I Met Your Mother
2005 Pan Park (gościnnie)
8.1 2005 Kwansik Park (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Bruce Kim (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Dr Dennis Nakamura (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Kwansik Park (gościnnie)
8.3 2004 Kwansik Park (gościnnie)
7.9
Życie na fali
O.C., The
2003 Kwansik Park (gościnnie)
7.5 2002 Simon (gościnnie)
7.6 2001 Dr Wen (gościnnie)
6.2
Mój przyjaciel Marsjanin
My Favorite Martian
1999 Kwansik Park (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Kwansik Park (gościnnie)
6.9
Dzień zagłady
Deep Impact
1998 Kwansik Park (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Kwansik Park (gościnnie)
6.9 1998 Kwansik Park (gościnnie)
6.9
Gliniarz z dżungli
Sentinel, The
1996 Kwansik Park (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Kwansik Park (gościnnie)
10.0 1996 Kwansik Park (gościnnie)
7.0 1996 Kwansik Park (gościnnie)
8.0 1995 Kwansik Park (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Kwansik Park (gościnnie)
7.2
Gliniarz z Beverly Hills III
Beverly Hills Cop III
1994 Kwansik Park (gościnnie)
6.1
Głupi i głupszy
Dumb & Dumber
1994 Kwansik Park (gościnnie)
7.6 1993 Kwansik Park (gościnnie)
7.6
Star Trek: Stacja kosmiczna
Star Trek: Deep Space Nine
1993 Kwansik Park (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Charles Rahi Chun filmy Charles Rahi Chun najlepsze filmy Charles Rahi Chun zdjęcia Charles Rahi Chun galeria Charles Rahi Chun biografia Charles Rahi Chun nominacje Charles Rahi Chun nagrody i wyróżnienia Charles Rahi Chun filmografia Charles Rahi Chun aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.