Charles Noland
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2010 Bobby Ranch
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Walter (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Bob Simms (gościnnie)
8.0 2002 Ojciec panny młodej (gościnnie)
8.0 2001 Jack Stevens
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Steve
7.1
W akcie desperacji
Desperate Measures
1998 Cigarette Guard
5.5
Rozstanie
Break Up
1998 Sąsiad
6.9
Stan wyjątkowy
Martial Law
1998 Eugene (1999) (gościnnie)
7.7 1995 Portier (gościnnie)
6.7 1994 Rimmer (gościnnie)
7.1
Przygoda na Dzikim Zachodzie
Adventures of Brisco County Jr., The
1993 Scratchy(gościnnie)
10.0 1993 Dave Taylor (gościnnie)
10.0 1993 Fred (1994) (gościnnie)
7.0 1993 Lenny (gościnnie)
7.8
Chłopiec poznaje świat
Boy Meets World
1993 Garrett (1996) (gościnnie)
7.4
Trójka uciekinierów
Three Fugitives
1989 Barman
6.2 1988 Więzień
5.8 1988 NCO nr 2 (gościnnie)
4.4 1987 Zbir
7.5 1987 Alex (1989) (gościnnie)
6.3 1986 Urzędnik (1989, 1992) (gościnnie)
7.6 1984 Elmer Bickey (gościnnie)
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Lodziarz (gościnnie)
6.7
Zdrówko
Cheers
1982 Hokeista (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Charles Noland filmy Charles Noland najlepsze filmy Charles Noland zdjęcia Charles Noland galeria Charles Noland biografia Charles Noland nominacje Charles Noland nagrody i wyróżnienia Charles Noland filmografia Charles Noland aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.