Charles Mendick
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 1955 Oprawca (gościnnie)
10.0 1950 (gościnnie)
5.0 1950 (gościnnie)
0.0 1949 Lisbon Charlie
6.6 1947 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Charles Mendick filmy Charles Mendick najlepsze filmy Charles Mendick zdjęcia Charles Mendick galeria Charles Mendick biografia Charles Mendick nominacje Charles Mendick nagrody i wyróżnienia Charles Mendick filmografia Charles Mendick aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.