Charles Malik Whitfield
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
3.0 2010 Agent FBI Victor Henriksen (gościnnie)
5.1
Gun
2010 Agent FBI Victor Henriksen (gościnnie)
7.8
Partnerki
Rizzoli & Isles
2010 Agent FBI Victor Henriksen (gościnnie)
7.3 2009 Agent FBI Victor Henriksen (gościnnie)
7.7 2009 Charles Wyler (gościnnie)
7.9
Białe kołnierzyki
White Collar
2009 Ryan Wilkes (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Cole Ruger (gościnnie)
8.1 2007 Agent FBI Victor Henriksen (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Agent FBI Victor Henriksen (gościnnie)
6.7
Miłość z o.o
Love, Inc.
2005 Agent FBI Victor Henriksen (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Agent FBI Victor Henriksen (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Posterunkowy Douglas Ramsey (gościnnie)
7.3 2004 Clyde Duvall (gościnnie)
7.6
Ulica
$treet, The / Ka$a
2000 Agent FBI Victor Henriksen (gościnnie)
8.3 2000 Agent FBI Victor Henriksen (gościnnie)
7.8
Nowe wcielenie
Now and Again
1999 Agent FBI Victor Henriksen (gościnnie)
7.8 1998 Agent FBI Victor Henriksen (gościnnie)
7.6
Misja w czasie
Seven Days
1998 Agent FBI Victor Henriksen (gościnnie)
8.4
Ulice Nowego Jorku
New York Undercover
1994 Agent FBI Victor Henriksen (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Agent FBI Victor Henriksen (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Charles Malik Whitfield filmy Charles Malik Whitfield najlepsze filmy Charles Malik Whitfield zdjęcia Charles Malik Whitfield galeria Charles Malik Whitfield biografia Charles Malik Whitfield nominacje Charles Malik Whitfield nagrody i wyróżnienia Charles Malik Whitfield filmografia Charles Malik Whitfield aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.