Charles Lawson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 2003 Bingham (gościnnie)
8.0
Pod przykrywką
In Deep
2001 Mike Marshall (gościnnie)
7.5
Lekarze
Doctors
2000 Bill McQueen (gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Brian Taylor (gościnnie)
0.0 1986 Yizzel (gościnnie)
7.6 1984 Alan McCourt (gościnnie)
5.5 1960 Jim McDonald (1989-2000, 2003)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Charles Lawson filmy Charles Lawson najlepsze filmy Charles Lawson zdjęcia Charles Lawson galeria Charles Lawson biografia Charles Lawson nominacje Charles Lawson nagrody i wyróżnienia Charles Lawson filmografia Charles Lawson aktor Charles Lawson scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.