Charles Kay
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.1 2011 Sir Richard Halton
8.0 2009 St John Artemis
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Des Mitchum (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Arno Gibbs (gościnnie)
8.3 1992 Kapulet (głos) (gościnnie)
8.8
Akta Sherlocka Holmesa
Case-Book of Sherlock Holmes, The
1991 Profesor Presbury (gościnnie)
10.0 1990 Colombo Dimitri (gościnnie)
8.5
Koleje wojny
Fortunes of War
1987 Dobson
0.0 1987 Anthony Blair
7.9
Na krawędzi mroku
Edge of Darkness
1985 Guy Pendleton
8.3
Amadeusz
Amadeus
1984 Hrabia Orsini-Rosenberg
7.6 1984 George Brand (gościnnie)
0.0
Cytadela
Citadel, The
1983 Pan Hopper
8.4 1982 Francuski minister (gościnnie)
7.9
Niżyński
Nijinsky
1980 Ambasador z Argentyny
8.5
Szlachetnie urodzona
To the Manor Born
1979 Pan Cadwallader (gościnnie)
8.0 1979 John Sutton (gościnnie)
0.0 1978 Ludwik VII
0.0 1977 Charles Rossetti (gościnnie)
8.2
Ja, Klaudiusz
I, Claudius
1976 Gallus
5.5
Upadek Orłów
Fall of Eagles
1974 Car Mikołaj II
0.0 1972 Inspektor Chilton (gościnnie)
6.5 1972 (gościnnie)
0.0 1965 Clarence
7.0 1965 Tybalt / Talberg Vladimir / De Levis
7.6 1955 Snobby Price / Eric Sawbridge

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Charles Kay filmy Charles Kay najlepsze filmy Charles Kay zdjęcia Charles Kay galeria Charles Kay biografia Charles Kay nominacje Charles Kay nagrody i wyróżnienia Charles Kay filmografia Charles Kay aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.