Charles Howerton
Data urodzenia: 1938-06-24
Miejsce urodzenia: Cuero, Teksas, USA
Stan cywilny: trzykrotnie żonaty: 1/ Susan Howard (10.06.1962 - 1964, rozwód), córka; 2/ Linda Gary (21.12.1967 - 05.10.1995, jej śmierć), 2 dzieci; 3/ Jeanne Page Howerton (od 31.10.1996)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Starszy człowiek / Nelson (gościnnie)
6.3
G.I. Joe: Czas Kobry
G.I. Joe: The Rise of Cobra
2009 Starszy człowiek / Nelson (gościnnie)
7.5
Brud
Dirt
2007 Starszy człowiek / Nelson (gościnnie)
7.6
Mam na imię Earl
My Name Is Earl
2005 Starszy człowiek / Nelson (gościnnie)
6.2
Raport o zagrożeniach
Threat Matrix
2003 Starszy człowiek / Nelson (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Starszy człowiek / Nelson (gościnnie)
7.8
Dzień jak dzień
Any Day Now
1998 Starszy człowiek / Nelson (gościnnie)
7.9 1997 Starszy człowiek / Nelson (gościnnie)
8.5 1995 Starszy człowiek / Nelson (gościnnie)
7.9 1992 Starszy człowiek / Nelson (gościnnie)
7.8 1992 Starszy człowiek / Nelson (gościnnie)
9.5 1991 Starszy człowiek / Nelson (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Starszy człowiek / Nelson (gościnnie)
7.0 1987 Starszy człowiek / Nelson (gościnnie)
6.3 1986 Starszy człowiek / Nelson (gościnnie)
8.1 1985 Starszy człowiek / Nelson (gościnnie)
7.6 1984 Starszy człowiek / Nelson (gościnnie)
7.7
Drużyna "A"
A-Team, The
1983 Starszy człowiek / Nelson (gościnnie)
8.3 1983 Starszy człowiek / Nelson (gościnnie)
7.6 1982 Starszy człowiek / Nelson (gościnnie)
6.0 1979 Starszy człowiek / Nelson (gościnnie)
7.7 1977 Starszy człowiek / Nelson (gościnnie)
5.0 1976 Starszy człowiek / Nelson (gościnnie)
6.8 1974 Starszy człowiek / Nelson (gościnnie)
7.0 1973 Starszy człowiek / Nelson (gościnnie)
7.7 1968 Starszy człowiek / Nelson (gościnnie)
7.0 1964 Starszy człowiek / Nelson (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Charles Howerton filmy Charles Howerton najlepsze filmy Charles Howerton zdjęcia Charles Howerton galeria Charles Howerton biografia Charles Howerton nominacje Charles Howerton nagrody i wyróżnienia Charles Howerton filmografia Charles Howerton aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.