Charles Esten
Data urodzenia: 1965-09-09
Miejsce urodzenia: Pittsburgh, Pensylwania, USA
Stan cywilny: żona Patty Esten (od 1991), 3 dzieci: 2 córki: Taylor, Addie oraz syn Chase

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2011 Rick Bregman (gościnnie)
5.7
Iluminacja
Enlightened
2011 Rick Bregman (gościnnie)
7.1
Agenci NCIS: Los Angeles
NCIS: Los Angeles
2009 Rick Bregman (gościnnie)
7.5
Detoks
Cleaner, The
2008 Rick Bregman (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Rick Bregman (gościnnie)
6.3
Nowe przygody starej Christine
New Adventures of Old Christine, The
2006 Rick Bregman (gościnnie)
5.2
Terapia grupowa
Help Me Help You
2006 Rick Bregman (gościnnie)
6.7 2006 Rick Bregman (gościnnie)
8.1
Biuro
The Office
2005 Rick Bregman (gościnnie)
8.7 2004 Rick Bregman (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Rick Bregman (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Rick Bregman (gościnnie)
7.2
Trzynaście dni
Thirteen Days
2000 Rick Bregman (gościnnie)
7.0 1999 Rick Bregman (gościnnie)
2.7
Zwariowana Telewizja
Brian Benben Show, The
1998 Rick Bregman (gościnnie)
6.6 1997 Rick Bregman (gościnnie)
6.8
Ja się zastrzelę
Just Shoot Me!
1997 Rick Bregman (gościnnie)
8.0 1995 Rick Bregman (gościnnie)
7.6 1995 Rick Bregman (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Rick Bregman (gościnnie)
7.0 1995 Rick Bregman (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Rick Bregman (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Rick Bregman (gościnnie)
7.6 1993 Rick Bregman (gościnnie)
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 Rick Bregman (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Lonnie (gościnnie)
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Rick Bregman (gościnnie)
6.7
Zdrówko
Cheers
1982 Rick Bregman (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Charles Esten filmy Charles Esten najlepsze filmy Charles Esten zdjęcia Charles Esten galeria Charles Esten biografia Charles Esten nominacje Charles Esten nagrody i wyróżnienia Charles Esten filmografia Charles Esten aktor Charles Esten scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.