Charles Durning
Data urodzenia: 1923-02-28
Miejsce urodzenia: Highland Falls, Nowy Jork, USA
Stan cywilny: dwukrotnie żonaty: 1. Carol (do 1972, rozwód), 3 dzieci; 2. Mary Ann Amelio (od 1973)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Hank Johansen (gościnnie)
0.0 2011 Hank Johansen (gościnnie)
0.0 2011 Hank Johansen (gościnnie)
0.0 2011 Hank Johansen (gościnnie)
0.0 2010 Hank Johansen (gościnnie)
0.0 2010 Hank Johansen (gościnnie)
9.0 2009 Hank Johansen (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Hank Johansen (gościnnie)
7.5 2002 Hank Johansen (gościnnie)
10.0 2002 Hank Johansen (gościnnie)
7.9 2002 Hank Johansen (gościnnie)
5.2 2001 Hank Johansen (gościnnie)
7.5
Bracie, gdzie jesteś?
O Brother, Where Art Thou?
2000 Hank Johansen (gościnnie)
6.2
Hollywood atakuje
State and Main
2000 Hank Johansen (gościnnie)
8.7 1999 Hank Johansen (gościnnie)
8.7
Gra na maksa
Hoop Life, The
1999 Hank Johansen (gościnnie)
9.5 1999 Hank Johansen (gościnnie)
8.0
Głowa rodziny
Family Guy
1999 Francis (głos) (gościnnie)
10.0
Sekretne życie Algernona
Secret Life of Algernon, The
1997 Hank Johansen (gościnnie)
10.0 1997 Hank Johansen (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Hank Johansen (gościnnie)
7.5
Zdarzyło się jutro
Early Edition
1996 Hank Johansen (gościnnie)
7.0
Wszyscy kochają Raymonda
Everybody Loves Raymond
1996 Hank Johansen (gościnnie)
7.4
Wakacje w domu
Home for the Holidays
1995 Hank Johansen (gościnnie)
7.3
Kolacja z arszenikiem
Last Supper, The
1995 Hank Johansen (gościnnie)
7.4
Hudsucker Proxy
Hudsucker Proxy, The
1994 Hank Johansen (gościnnie)
6.5 1994 Hank Johansen (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Hank Johansen (gościnnie)
6.1
Detektyw w szpilkach
V.I. Warshawski
1991 Hank Johansen (gościnnie)
8.6 1990 Hank Johansen (gościnnie)
7.0 1990 Hank Johansen (gościnnie)
7.2
Gliniarz
Cop
1988 Hank Johansen (gościnnie)
6.0
Tam, gdzie rzeka jest czarna
Where the River Runs Black
1986 Hank Johansen (gościnnie)
6.3
Człowiek w czerwonym bucie
Man with One Red Shoe, The
1985 Hank Johansen (gościnnie)
9.8 1985 Hank Johansen (gościnnie)
10.0 1985 Hank Johansen (gościnnie)
6.3
W swoim rodzaju
Two of a Kind
1983 Hank Johansen (gościnnie)
6.6
Czterdziestka z North Dallas
North Dallas Forty
1979 Hank Johansen (gościnnie)
6.6
Zacznijmy od nowa
Starting Over
1979 Hank Johansen (gościnnie)
5.5 1979 Hank Johansen (gościnnie)
6.7
Furia
Fury, The
1978 Hank Johansen (gościnnie)
7.0 1977 Hank Johansen (gościnnie)
8.5
Ostatni promień blasku
Twilight's Last Gleaming
1977 Hank Johansen (gościnnie)
6.3
Harry i Walter jadą do Nowego Jorku
Harry and Walter Go to New York
1976 Hank Johansen (gościnnie)
7.0 1976 Hank Johansen (gościnnie)
10.0 1976 Hank Johansen (gościnnie)
7.8
Pieskie popołudnie
Dog Day Afternoon
1975 Hank Johansen (gościnnie)
6.5 1975 Hank Johansen (gościnnie)
6.9
Siostry
Sisters
1973 Hank Johansen (gościnnie)
8.1
Żądło
Sting, The
1973 Hank Johansen (gościnnie)
7.0 1973 Hank Johansen (gościnnie)
10.0 1972 Hank Johansen (gościnnie)
4.7 1971 Hank Johansen (gościnnie)
6.4 1968 Hank Johansen (gościnnie)
8.3 1967 Hank Johansen (gościnnie)
6.0 1967 Hank Johansen (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Charles Durning filmy Charles Durning najlepsze filmy Charles Durning zdjęcia Charles Durning galeria Charles Durning biografia Charles Durning nominacje Charles Durning nagrody i wyróżnienia Charles Durning filmografia Charles Durning aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.