Charles De'Ath
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.6 2009 Sierżant Connolley
0.0 2004 Trevor Wyatt (gościnnie)
1.0 2003 Detektyw, sierżant Pimlott
5.7 2001 Philip (gościnnie)
9.0
Wbrew przeciwnościom
Down to Earth
2000 Richard Miller (gościnnie)
6.3
Nowe przygody Robin Hooda
New Adventures of Robin Hood, The
1997 Hrabia Lucerne (gościnnie)
6.0 1995 Gary Shawcross (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Doug Stanley (gościnnie)
7.6 1984 Paul Meyers (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Charles De'Ath filmy Charles De'Ath najlepsze filmy Charles De'Ath zdjęcia Charles De'Ath galeria Charles De'Ath biografia Charles De'Ath nominacje Charles De'Ath nagrody i wyróżnienia Charles De'Ath filmografia Charles De'Ath aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.