Charles Dance
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2011 Aredian (gościnnie)
0.0 2011 Aredian (gościnnie)
8.9
Gra o tron
Game of Thrones
2011 Tywin Lannister
6.1
Gdy budzą się demony
There Be Dragons
2011 Aredian (gościnnie)
8.0 2010 Aredian (gościnnie)
0.0 2010 Aredian (gościnnie)
0.0 2010 Aredian (gościnnie)
9.2 2009 Aredian (gościnnie)
6.0 2009 Aredian (gościnnie)
7.5 2008 Aredian (gościnnie)
8.0
Złodziejka
Fingersmith
2005 Aredian (gościnnie)
8.4
Samotnia
Bleak House
2005 Aredian (gościnnie)
7.0
Na koniec świata
To the Ends of the Earth
2005 Aredian (gościnnie)
0.0 2003 Aredian (gościnnie)
8.0
Detektyw Foyle
Foyle's War
2002 Aredian (gościnnie)
5.4
Randall i duch Hopkirka
Randall & Hopkirk
2000 Aredian (gościnnie)
8.6 2000 Aredian (gościnnie)
7.9
Hilary i Jackie
Hilary and Jackie
1998 Aredian (gościnnie)
7.5
Obcy 3
Alien³
1992 Aredian (gościnnie)
8.3 1992 Aredian (gościnnie)
8.0 1990 Aredian (gościnnie)
6.5 1988 Aredian (gościnnie)
7.0
Obfitość
Plenty
1985 Aredian (gościnnie)
8.1
Klejnot w koronie
Jewel in the Crown, The
1984 Aredian (gościnnie)
6.0 1982 Aredian (gościnnie)
7.0 1982 Aredian (gościnnie)
7.2 1979 Aredian (gościnnie)
0.0 1977 Aredian (gościnnie)
8.7 1977 Aredian (gościnnie)
0.0
Edward VII
Edward the King
1975 Aredian (gościnnie)
7.6 1970 Aredian (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Charles Dance filmy Charles Dance najlepsze filmy Charles Dance zdjęcia Charles Dance galeria Charles Dance biografia Charles Dance nominacje Charles Dance nagrody i wyróżnienia Charles Dance filmografia Charles Dance aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.