Charles Daish
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2005 Tim Makenzie(gościnnie)
5.5 2003 Lester Walker (gościnnie)
10.0 2003 Rory MacLeod
7.6
Komandosi
Ultimate Force
2002 Trevor Dagg (gościnnie)
8.0
Pan na dolinie
Monarch of the Glen
2000 Dr Sean Cook (gościnnie)
0.0 1999 Dand (gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Matthew Hunt (gościnnie)
8.7 1997 Doug (gościnnie)
7.0
Nieśmiertelny
Highlander
1992 Grant Thomas (gościnnie)
7.6 1984 Anton Haige (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Charles Daish filmy Charles Daish najlepsze filmy Charles Daish zdjęcia Charles Daish galeria Charles Daish biografia Charles Daish nominacje Charles Daish nagrody i wyróżnienia Charles Daish filmografia Charles Daish aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.