Charles Carroll
Data urodzenia: 1952-05-12
Miejsce urodzenia: Los Angeles, Kalifornia, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Douglas Thurman (gościnnie)
6.5
Jestem numerem cztery
I Am Number Four
2011 Douglas Thurman (gościnnie)
5.5
Panna Nikt
Miss Nobody
2010 Douglas Thurman (gościnnie)
0.0 2009 Douglas Thurman (gościnnie)
7.6
Jedenasta godzina
Eleventh Hour
2008 Douglas Thurman (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Douglas Thurman (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Douglas Thurman (gościnnie)
7.5 2002 Douglas Thurman (gościnnie)
7.0
Ostatnie dni Frankiego Muchy
Last Days of Frankie the Fly, The
1996 Douglas Thurman (gościnnie)
7.0 1996 Douglas Thurman (gościnnie)
6.7 1992 Douglas Thurman (gościnnie)
5.7 1978 Douglas Thurman (gościnnie)
4.6
Żar młodości
Young and the Restless, The
1973 Douglas Thurman (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Charles Carroll filmy Charles Carroll najlepsze filmy Charles Carroll zdjęcia Charles Carroll galeria Charles Carroll biografia Charles Carroll nominacje Charles Carroll nagrody i wyróżnienia Charles Carroll filmografia Charles Carroll aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.