Charles 'Bud' Tingwell
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.1 2005 (on sam)
7.3 2001 Starszy David Collins
6.7
Świat na talerzu
Dish, The
2000 Loftus
4.5 2000 William Taylor
5.8 1999 (gościnnie)
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Dr Harry McKay (gościnnie)
8.0 1994 (gościnnie) (on sam)
3.6 1994 Charles Shaw / Hayes (gościnnie)
7.6
McGregorowie
Snowy River: The McGregor Saga
1993 Governor (gościnnie)
8.0 1990 Sam Hayes
0.0 1990 Bert Clarke
0.0 1986 Justice Masters
8.0 1981 Święty Mikołaj / Edward Seldon (gościnnie)
7.0 1976
10.0 1976 Kenneth Burkett
0.0 1973 Duncan
0.0 1972 Jeff Stanton (gościnnie)
6.8
UFO
1970 Kapitan Beaver James (gościnnie)
0.0 1970 Pan Bennet (1969-1970)
10.0 1969 Det. sierż. John Smith (gościnnie)
0.0 1967 Paul Hadfield (1976)
1.0 1967 Doctor Fawn (głos)
0.0 1965 Harry Sutton
6.7 1965 Miedzynarodowa kontrola kosmiczna (głos)
8.1 1964 Carruthers (gościnnie)
10.0 1964 (gościnnie)
7.0 1964 Kemp (gościnnie)
0.0 1963 Ringwood (gościnnie)
8.6 1962 Arthur Cranley (1968) (gościnnie)
7.7
Rewolwer i melonik
Avengers, The
1961 Venner (1963) (gościnnie)
0.0 1957 Dr Alan Dawson
10.0 1954 Alan Caldwell (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Charles 'Bud' Tingwell filmy Charles 'Bud' Tingwell najlepsze filmy Charles 'Bud' Tingwell zdjęcia Charles 'Bud' Tingwell galeria Charles 'Bud' Tingwell biografia Charles 'Bud' Tingwell nominacje Charles 'Bud' Tingwell nagrody i wyróżnienia Charles 'Bud' Tingwell filmografia Charles 'Bud' Tingwell aktor Charles 'Bud' Tingwell reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.