Charles Aidman
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 1984 Loehrman (gościnnie)
7.0
Cagney i Lacey
Cagney & Lacey
1982 Pan Carruthers (gościnnie)
5.0 1981 George Shearer
7.6 1980 Fred (gościnnie)
7.3
Magnum
Magnum, P.I.
1980 James Randolph (gościnnie)
7.0 1979 Dr Michaels (gościnnie)
5.7 1978 Sędzia Emmett Brocks (1983) (gościnnie)
8.5
Ostatni promień blasku
Twilight's Last Gleaming
1977 Bernstein
7.7 1977 Forrester (gościnnie)
6.8 1977 Davis Mendelsohn (gościnnie)
7.1 1976 Dr Mason Collella (gościnnie)
6.8 1974 Noah Deitweiler (gościnnie)
7.3
Domek na prerii
Little House on the Prairie
1974 Sam Dobkins (gościnnie)
7.0 1973 Pan Stevenson (gościnnie)
6.0 1972 Ben Antrim
7.4
Ulice San Francisco
Streets of San Francisco, The
1972 Doktor Robert Jason(gościnnie)
6.8 1972 Dr Cooper (1975) (gościnnie)
7.9 1972 Pułkownik Bloodworth (gościnnie)
4.7 1971 Tom Willis (gościnnie)
5.0 1970 Jed McIver
7.0
Był tu Willie Boy
Tell Them Willie Boy Is Here
1969 Benby
8.0 1969 Henry Rockford (gościnnie)
6.6 1969 Pete Howell (gościnnie)
6.7
Marcus Welby, lekarz medycyny
Marcus Welby, M.D.
1969 (gościnnie)
5.6
Odliczanie
Countdown
1968 Gus
10.0 1968 Major Kitchener
8.2 1968 Garth Dryden (gościnnie)
10.0 1968 Dan Forrest (gościnnie)
6.4 1968 Doktor John Royce (gościnnie)
6.5
Godzina ognia
Hour of the Gun
1967 Horace Sullivan
6.0 1967 Paddy O'Bannion (gościnnie)
7.2 1967 Alex / Ken Mitchell (gościnnie)
6.9 1967 Glass (gościnnie)
6.6 1966 Generał Envir Qaisette (gościnnie)
8.2 1965 Jeremy Pike (1968-69)
8.4 1965 Raymond Pike (gościnnie)
7.0 1964 Tom Mulgay (gościnnie)
10.0 1964 Kapitan Archer (gościnnie)
4.7 1964 Dr Hollis (gościnnie)
7.0 1964 Kapitan Reiner (gościnnie)
7.9 1963 Kapitan James Eckhardt (gościnnie)
8.0 1963 Jim Barton (gościnnie)
7.2 1962 Kpt. Wallace Pratt
10.0 1962 Patrick Devon / Dr John Solis (gościnnie)
6.2 1962 Sam Hicks (1962) (gościnnie)
10.0 1961 Eddie Folsom (gościnnie)
10.0 1961 Mr. Harper (1964) (gościnnie)
9.0 1961 Glen Jameson (gościnnie)
10.0 1960 Drew Craven (gościnnie)
5.9 1960 Frank Smith (gościnnie)
7.8 1959 Waltzer(gościnnie)
7.8 1959 Artysta chodzący po linie (gościnnie)
10.0 1959 Jeff Blake (gościnnie)
10.0 1959 Graham Carvay / Bennie (gościnnie)
10.0 1959 Frank Paxton (gościnnie)
10.0 1959 Gil Martin (gościnnie)
8.1
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1959 Pułkownik Ed Harrington / Bill (gościnnie)
7.4 1959 Jim Applegate (gościnnie)
10.0 1959 Stan Willets (gościnnie)
5.5 1958 Wielebny Nolan(gościnnie)
9.0 1958 Anthony Scott (1960) (gościnnie)
10.0 1957 Joe Ryan / Coffin (gościnnie)
7.0 1957 Danny Conway (gościnnie)
6.0 1957 Amos Gibbon / Pułkownik Buckner / Whit Martin (gościnnie)
6.0 1956 Tommy (gościnnie)
7.0 1956 (gościnnie)
10.0 1955 (gościnnie)
9.7 1955 (gościnnie)
7.4 1955 Verd (gościnnie)
8.7 1954 Carl Buchanan (gościnnie)
9.0 1950 (gościnnie)
6.0 1948 Lew (gościnnie)
6.6 1947 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Charles Aidman filmy Charles Aidman najlepsze filmy Charles Aidman zdjęcia Charles Aidman galeria Charles Aidman biografia Charles Aidman nominacje Charles Aidman nagrody i wyróżnienia Charles Aidman filmografia Charles Aidman aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.