Charlene Geisler
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Frances Brando (12 lat)
0.0 2009 Anna
0.0 2009 Samantha
7.5 2007 Uczennica (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Młoda Rose (gościnnie) (niewymieniony

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Charlene Geisler filmy Charlene Geisler najlepsze filmy Charlene Geisler zdjęcia Charlene Geisler galeria Charlene Geisler biografia Charlene Geisler nominacje Charlene Geisler nagrody i wyróżnienia Charlene Geisler filmografia Charlene Geisler aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.