Channon Roe
Data urodzenia: 1969-10-27
Miejsce urodzenia: Pasadena, Kalifornia, USA
Stan cywilny: żona Bianca Chiminello (od 24.10.2009)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Bob Pearson
7.3
Wysoka fala
Chasing Mavericks
2012 Bob Pearson
7.7 2011 Emory (gościnnie)
8.0 2010 Emory (gościnnie)
0.0 2009 Emory (gościnnie)
7.1
Agenci NCIS: Los Angeles
NCIS: Los Angeles
2009 Emory (gościnnie)
7.5
Gra pozorów
Dark Blue
2009 Emory (gościnnie)
7.7 2009 Kevin Henson (gościnnie)
7.5
Brud
Dirt
2007 Emory (gościnnie)
6.3 2007 Emory (gościnnie)
7.5
Skazany na śmierć
Prison Break
2005 Złodziej (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Danny Fitz (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Emory (gościnnie)
8.0 2004 Chytry Dan (gościnnie)
7.9
Życie na fali
O.C., The
2003 Emory (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Emory (gościnnie)
7.8 2002 Emory (gościnnie)
7.3 2002 Brad Repkin (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Emory (gościnnie)
8.8 2001 Emory (gościnnie)
6.7
Ścigany
Fugitive, The
2000 Emory (gościnnie)
7.7
Jack i Jill
Jack & Jill
1999 Emory (gościnnie)
7.0 1998 Emory (gościnnie)
6.0 1998 Emory (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Emory (gościnnie)
7.2 1997 Emory (gościnnie)
7.4 1997 Emory (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Emory (gościnnie)
8.1
Więzy krwi
Kindred: The Embraced
1996 Emory (gościnnie)
8.4
Moje tak zwane życie
My So-Called Life
1994 Emory (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Emory (gościnnie)
7.6 1993 Emory (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Derek Banks (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Channon Roe filmy Channon Roe najlepsze filmy Channon Roe zdjęcia Channon Roe galeria Channon Roe biografia Channon Roe nominacje Channon Roe nagrody i wyróżnienia Channon Roe filmografia Channon Roe aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.