Chane't Johnson
Data urodzenia: 1976-08-21
Miejsce urodzenia: 2010-12-02
Stan cywilny: Dallas, Teksas, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
10.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Nauczyciel (gościnnie)
0.0 2011 Nauczyciel (gościnnie)
1.7 2009 Nauczyciel (gościnnie)
8.1 2007 Nauczyciel (gościnnie)
7.8
Ten sam dzień
Day Break
2006 Nauczyciel (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Nauczyciel (gościnnie)
7.8 2004 Nauczyciel (gościnnie)
7.5 2002 Nauczyciel (gościnnie)
7.6
Puls miasta
Boomtown
2002 Nauczyciel (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Nauczyciel (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Nauczyciel (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Nauczyciel (gościnnie)
4.8
Przyjaciółki
Girlfriends
2000 Nauczyciel (gościnnie)
7.6 2000 Nauczyciel (gościnnie)
7.6 1999 Nauczyciel (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Chane't Johnson filmy Chane't Johnson najlepsze filmy Chane't Johnson zdjęcia Chane't Johnson galeria Chane't Johnson biografia Chane't Johnson nominacje Chane't Johnson nagrody i wyróżnienia Chane't Johnson filmografia Chane't Johnson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.