Chandra West
Data urodzenia: 1970-12-31
Miejsce urodzenia: Edmonton, Kanada
Stan cywilny: mąż Mark Tinker (od 01.10.2005)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Holly Gribbs (gościnnie)
7.3 2010 Holly Gribbs (gościnnie)
7.7 2009 Maggie Vega (gościnnie)
7.1 2008 Gail McKinney (gościnnie)
7.7
Punkt krytyczny
Flashpoint
2008 Holly Gribbs (gościnnie)
7.5
John z Cincinnati
John from Cincinnati
2007 Holly Gribbs (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Holly Gribbs (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Holly Gribbs (gościnnie)
7.3
Jezioro Salton
Salton Sea, The
2002 Holly Gribbs (gościnnie)
6.5 2000 Holly Gribbs (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Holly Gribbs (gościnnie)
5.2
Uniwersalny żołnierz: Powrót
Universal Soldier: The Return
1999 Holly Gribbs (gościnnie)
7.7
Jack i Jill
Jack & Jill
1999 Holly Gribbs (gościnnie)
10.0
Owoce miłości
Seasons of Love
1999 Holly Gribbs (gościnnie)
8.1
Więzy krwi
Kindred: The Embraced
1996 Holly Gribbs (gościnnie)
6.8 1996 Holly Gribbs (gościnnie)
10.0 1994 Holly Gribbs (gościnnie)
7.6 1993 Holly Gribbs (gościnnie)
7.5 1992 Holly Gribbs (gościnnie)
7.2 1992 Holly Gribbs (gościnnie)
7.0
Nieśmiertelny
Highlander
1992 Holly Gribbs (gościnnie)
7.0 1991 Holly Gribbs (gościnnie)
7.1
Nocny łowca
Forever Knight
1989 Holly Gribbs (gościnnie)
7.7
Droga do Avonlea
Road to Avonlea
1989 Holly Gribbs (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Chandra West filmy Chandra West najlepsze filmy Chandra West zdjęcia Chandra West galeria Chandra West biografia Chandra West nominacje Chandra West nagrody i wyróżnienia Chandra West filmografia Chandra West aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.