Chandler Parker
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.1 2007 Ekspedient sklepowy (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Ekspedient sklepowy (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Ekspedient sklepowy (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Ekspedient sklepowy (gościnnie)
7.8
Brygada ratunkowa
Third Watch
1999 Ekspedient sklepowy (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Chandler Parker filmy Chandler Parker najlepsze filmy Chandler Parker zdjęcia Chandler Parker galeria Chandler Parker biografia Chandler Parker nominacje Chandler Parker nagrody i wyróżnienia Chandler Parker filmografia Chandler Parker aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.