Chance Kelly
Data urodzenia: USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.2 2010 Mitchell Loeb (gościnnie)
7.4
Anatomia prawdy
Body of Proof
2010 Mitchell Loeb (gościnnie)
6.4 2010 Mitchell Loeb (gościnnie)
6.5 2009 Mitchell Loeb (gościnnie)
8.1
Generation Kill: Czas wojny
Generation Kill
2008 Mitchell Loeb (gościnnie)
7.8 2008 Mitchell Loeb (gościnnie)
8.3 2007 Mitchell Loeb (gościnnie)
7.9
Tożsamość szpiega
Burn Notice
2007 Mitchell Loeb (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Mitchell Loeb (gościnnie)
7.8 2005 Mitchell Loeb (gościnnie)
8.1
Zawód glina
Job, The
2001 Mitchell Loeb (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Mitchell Loeb (gościnnie)
8.4 2000 Mitchell Loeb (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Agent (gościnnie)
7.8
Brygada ratunkowa
Third Watch
1999 Mitchell Loeb (gościnnie)
7.1
Zdrada
Devil's Own, The
1997 Mitchell Loeb (gościnnie)
7.5 1995 Mitchell Loeb (gościnnie)
8.4
Ulice Nowego Jorku
New York Undercover
1994 Mitchell Loeb (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Chance Kelly filmy Chance Kelly najlepsze filmy Chance Kelly zdjęcia Chance Kelly galeria Chance Kelly biografia Chance Kelly nominacje Chance Kelly nagrody i wyróżnienia Chance Kelly filmografia Chance Kelly aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.