Challen Cates
Data urodzenia: USA
Miejsce urodzenia: mąż Aaron MacPherson (od 02.09.2005), 2 dzieci: Colton i Jasper

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Samantha Lang (gościnnie)
8.1 2009 Samantha Lang (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Samantha Lang (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Samantha Lang (gościnnie)
7.3 2004 Stacie Avida (gościnnie)
7.5 2002 Sheryl Thorn (gościnnie)
0.0 2002 Samantha Lang (gościnnie)
6.9
Baza Pensacola
Pensacola: Wings of Gold
1997 Samantha Lang (gościnnie)
6.9 1995 Samantha Lang (gościnnie)
7.2
Wysoka fala
High Tide
1994 Samantha Lang (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Samantha Lang (gościnnie)
4.3
Gorączka Nocy
In The Heat Of The Night
1988 Samantha Lang (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Challen Cates filmy Challen Cates najlepsze filmy Challen Cates zdjęcia Challen Cates galeria Challen Cates biografia Challen Cates nominacje Challen Cates nagrody i wyróżnienia Challen Cates filmografia Challen Cates aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.