Chad Todhunter
Data urodzenia: 1976-09-22
Miejsce urodzenia: Vancouver, Kanada
Stan cywilny: dwukrotnie żonaty: 1. Clementine Ford (21.04.2000 - 01.04.2004, rozwód); 2. Emilee Momeny Todhunter (od 17.05.2008)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2009 Trevor (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Trevor (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Jason O'Toole (gościnnie)
8.3 2006 Kyle Butler (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Don Morgan (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Trevor (gościnnie)
7.3 2004 Reuben Lewis (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Trevor (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Trevor (gościnnie)
7.3 2002 Wes Rayburn (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Trevor (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Trevor (gościnnie)
6.5
Ten pierwszy raz
Never Been Kissed
1999 Trevor (gościnnie)
7.7
W matni
Brokedown Palace
1999 Trevor (gościnnie)
6.7 1999 Trevor (gościnnie)
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 Trevor (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Trevor (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Trevor (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Trevor (gościnnie)
6.9
Gliniarz z dżungli
Sentinel, The
1996 Trevor (gościnnie)
7.8
Mroczne dziedzictwo
Poltergeist: The Legacy
1996 Trevor (gościnnie)
7.7 1995 Trevor (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Trevor (gościnnie)
7.6 1993 Trevor (gościnnie)
7.8 1992 Trevor (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Chad Todhunter filmy Chad Todhunter najlepsze filmy Chad Todhunter zdjęcia Chad Todhunter galeria Chad Todhunter biografia Chad Todhunter nominacje Chad Todhunter nagrody i wyróżnienia Chad Todhunter filmografia Chad Todhunter aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.