Chad Michael Collins
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.1 2011 Zeke Zand (gościnnie)
4.0 2009 Oficer Giles (gościnnie)
7.1 2008 Oficer Atwood (gościnnie)
8.0 2007 Oficer Giles (gościnnie)
6.4
Winny czy niewinny?
Guilty or Innocent?
2005 Oficer Giles (gościnnie)
7.3 2004 Oficer Giles (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Oficer Giles (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Chad Michael Collins filmy Chad Michael Collins najlepsze filmy Chad Michael Collins zdjęcia Chad Michael Collins galeria Chad Michael Collins biografia Chad Michael Collins nominacje Chad Michael Collins nagrody i wyróżnienia Chad Michael Collins filmografia Chad Michael Collins aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.