Chad Lindberg
Data urodzenia: 1976-11-01
Miejsce urodzenia: Mount Vernon, Waszyngton, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Ash (gościnnie)
5.5 2012 Vincent Dardis
0.0 2011 Ash (gościnnie)
5.8 2011 Ash (gościnnie)
6.6 2010 Ash (gościnnie)
0.0 2009 Ash (gościnnie)
7.7 2009 Marco Vinstrolli (gościnnie)
8.2
Synowie Anarchii
Sons of Anarchy
2008 Diler metamfetaminy (gościnnie)
8.1 2007 Ash (gościnnie)
7.6 2005 Ash (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Ash (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Ash (gościnnie)
7.3 2004 Chad Willingham (2005) (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Ash (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Ash (gościnnie)
7.5
Szybcy i wściekli
Fast and the Furious, The
2001 Ash (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Brody Jones (2003) (gościnnie)
7.9
Dosięgnąć kosmosu
October Sky
1999 Ash (gościnnie)
5.7
Parada oszustów
White River Kid, The
1999 Ash (gościnnie)
7.0 1999 Ash (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Ash (gościnnie)
7.8
Miasto Aniołów
City of Angels
1998 Ash (gościnnie)
7.3 1998 Ash (gościnnie)
6.6
Zakochany Valentino
Velocity of Gary* *(Not His Real Name), The
1998 Ash (gościnnie)
10.0 1997 Ash (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Ash (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Bobby Rich (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Chad Lindberg filmy Chad Lindberg najlepsze filmy Chad Lindberg zdjęcia Chad Lindberg galeria Chad Lindberg biografia Chad Lindberg nominacje Chad Lindberg nagrody i wyróżnienia Chad Lindberg filmografia Chad Lindberg aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.