Cezary Julski
Data urodzenia: 1927-06-23
Miejsce urodzenia: 1997-08-19
Stan cywilny: Wolsztyn, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 1986 Uczestnik licytacji WPT
6.9 1984 Tata (głos)
8.3 1983 Franuś Lewandowski,gośc weselny
6.8 1982 Walczak
7.8
Dom
1980 Kelner w lokalu (gościnnie)
7.4 1977 Chłop Antoni Kałużny (gościnnie)
6.7
Długa podróż
Lungo viaggio, Il
1975
7.8 1974 Szatniarz w lokalu
7.5 1974 Dowódca żandarmów
7.4 1974 Sąsiad Karwowskich (niewymieniony w czołówce)
7.5 1973 Austriacki kapitan / Kat (gościnnie)
7.4
Przygody Pinokia
Kashi no ki Mokku
1972 (wersja japońska) (polski dubbing)
7.7 1969 Strażnik w więzieniu Potockiego(gościnnie)
6.9 1969 Kowal
6.5 1966 Kiełkiewicz, pomocnik Burczyka
7.4 1965 Hermann, kat na Gestapo(niewymieniony w czołówce)
7.7 1965 Fryzjer (niewymieniony w czołówce)
6.8 1964 Goryl "Szubiakiewicza" w nielegalnym kasynie(gościnnie)
6.0 1961 Rudy
4.7 1961 Borys(niewymieniony w czołówce)
7.5
Flintstonowie
Flintstones, The
1960 Fred Flintston (emisja w latach 70-tych) (polski dubbing)
5.4 1958 Fotograf
7.0 1958 Przystaniowy Skiłądź
7.6 1957 Policjant Kruszyna(niewymieniony w czołówce)
6.5 1957 Józek Cielas, członek załogi Pielocha(niewymieniony w czołówce)
6.4 1955 Kapo
6.9 1954 Woźnica

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Cezary Julski filmy Cezary Julski najlepsze filmy Cezary Julski zdjęcia Cezary Julski galeria Cezary Julski biografia Cezary Julski nominacje Cezary Julski nagrody i wyróżnienia Cezary Julski filmografia Cezary Julski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.