Cezary Domagała
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 2010 Scenograf
5.4 2007 Reżyser Jerry (gościnnie)
7.9
Porażki Króla Artura
King Arthur's Disasters
2005 (polski dubbing) (narrator)
6.9 2004 Tadeusz Pomian, właściciel biura matrymonialnego (gościnnie)
4.9
As
2002 Rozmus, ojciec Iwony (gościnnie)
4.0 2000 Członek zarządu liceum
6.5 1994 Tenor Zadora
6.5 1988 Maciek Derbich, siostrzeniec Anny Sucheckiej
7.6 1988 Kierownik grupy fotografów, uczestnik akcji "Wózek"
7.3 1987 Bazyli, młody Cygan
7.7 1986 Student, kolega Krashana, który zrobił za niego projekt
7.8
Dom
1980 Lekarz zajmujący się Andrzejem Talarem po wypadku (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Cezary Domagała filmy Cezary Domagała najlepsze filmy Cezary Domagała zdjęcia Cezary Domagała galeria Cezary Domagała biografia Cezary Domagała nominacje Cezary Domagała nagrody i wyróżnienia Cezary Domagała filmografia Cezary Domagała aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.