César Mora
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.3 2009 El Turco
7.3 2009 Manolo Pérez
8.0
Zdrada i miłość
Traición, La
2008 Guillermo Burke
7.3 2008 Marcial Sánchez
7.6
Zorro
Zorro: La espada y la rosa
2007 Sierżant Garcia
5.0 2004 Don Benito
5.0 2003 Actor
10.0 2002 Cayetano
0.0 2000 José Ramón Alcalá
10.0 1998 Barata
7.0 1995
2.0 1995 Marcos el Tegua

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

César Mora filmy César Mora najlepsze filmy César Mora zdjęcia César Mora galeria César Mora biografia César Mora nominacje César Mora nagrody i wyróżnienia César Mora filmografia César Mora aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.