Celia Imrie
Data urodzenia: 1952-07-15
Miejsce urodzenia: Guildford, Anglia, Wielka Brytania

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Madge Hardcastle
7.2
Hotel Marigold
Best Exotic Marigold Hotel, The
2011 Madge Hardcastle
0.0 2010 Madge Hardcastle
8.5 2007 Madge Hardcastle
8.1
A gdy ciebie zabraknie
After You've Gone
2007 Madge Hardcastle
7.5 2007 Madge Hardcastle
7.7
Doktor Martin
Doc Martin
2004 Madge Hardcastle
7.7 2002 Madge Hardcastle
8.7
Miłość w zimnym klimacie
Love in a Cold Climate
2001 Madge Hardcastle
7.9 2000 Madge Hardcastle
7.9
Hilary i Jackie
Hilary and Jackie
1998 Madge Hardcastle
0.0 1998 Madge Hardcastle
5.0 1998 Madge Hardcastle
7.0
Tom Jones
History of Tom Jones, a Foundling, The
1997 Madge Hardcastle
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Madge Hardcastle
7.6 1994 Madge Hardcastle
8.0
Absolutnie fantastyczne
Absolutely Fabulous
1992 Madge Hardcastle
6.8 1992 Madge Hardcastle
0.0 1989 Madge Hardcastle
0.0 1989 Madge Hardcastle
7.3
Nasz człowiek w parlamencie
New Statesman, The
1987 Madge Hardcastle
7.9 1986 Madge Hardcastle
10.0 1985 Madge Hardcastle
0.0 1985 Madge Hardcastle
10.0 1985 Madge Hardcastle
7.4 1981 Madge Hardcastle
8.5
Szlachetnie urodzona
To the Manor Born
1979 Madge Hardcastle
6.7 1971 Madge Hardcastle

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Celia Imrie filmy Celia Imrie najlepsze filmy Celia Imrie zdjęcia Celia Imrie galeria Celia Imrie biografia Celia Imrie nominacje Celia Imrie nagrody i wyróżnienia Celia Imrie filmografia Celia Imrie aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.