Celestin Cornielle
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2009 Felipe (gościnnie)
0.0 2008 Felipe (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Tomas (gościnnie)
8.1
Kobiecy Klub Zbrodni
Women's Murder Club
2007 Felipe (gościnnie)
8.1 2007 Felipe (gościnnie)
8.3 2006 Felipe (gościnnie)
8.0 2006 Felipe (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Felipe (gościnnie)
7.3 2002 Joe Tepper (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Celestin Cornielle filmy Celestin Cornielle najlepsze filmy Celestin Cornielle zdjęcia Celestin Cornielle galeria Celestin Cornielle biografia Celestin Cornielle nominacje Celestin Cornielle nagrody i wyróżnienia Celestin Cornielle filmografia Celestin Cornielle aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.