Cedric Pendleton
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Terrell (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Terrell (gościnnie)
7.3 2004 Jimmy Easman (gościnnie)
7.9
Pogoda na miłość
One Tree Hill
2003 Jeff Nelson (gościnnie)
8.2
Świat gliniarzy
Shield, The
2002 Terrell (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Terrell (gościnnie)
5.9 2000 Terrell (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Terrell (gościnnie)
7.3
Jezioro marzeń
Dawson's Creek
1998 Terrell (gościnnie)
7.6 1993 Terrell (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Cedric Pendleton filmy Cedric Pendleton najlepsze filmy Cedric Pendleton zdjęcia Cedric Pendleton galeria Cedric Pendleton biografia Cedric Pendleton nominacje Cedric Pendleton nagrody i wyróżnienia Cedric Pendleton filmografia Cedric Pendleton aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.