CCH Pounder
Data urodzenia: 1952-12-25
Miejsce urodzenia: Georgetown, Gujana Brytyjska
Stan cywilny: mąż Boubacar Kone (od 1991)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2011 Sharon Stiles (gościnnie)
5.5 2010 Agentka Lucy Kazdin (gościnnie)
7.3
Sierota
Orphan
2009 Agentka Lucy Kazdin (gościnnie)
1.7 2009 Agentka Lucy Kazdin (gościnnie)
7.7 2009 Agentka Lucy Kazdin (gościnnie)
7.3
Kobieca Agencja Detektywistyczna nr 1
No. 1 Ladies Detective Agency, The
2008 Agentka Lucy Kazdin (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Agentka Lucy Kazdin (gościnnie)
10.0 2002 Agentka Lucy Kazdin (gościnnie)
8.2
Świat gliniarzy
Shield, The
2002 Agentka Lucy Kazdin (gościnnie)
7.4
Liga Sprawiedliwych
Justice League
2001 Agentka Lucy Kazdin (gościnnie)
6.0
Zabić Miłość
Cora Unashamed
2000 Agentka Lucy Kazdin (gościnnie)
4.8
Przyjaciółki
Girlfriends
2000 Agentka Lucy Kazdin (gościnnie)
7.4
Bez pardonu
District, The
2000 Agentka Lucy Kazdin (gościnnie)
6.4
I stanie się koniec
End of Days
1999 Agentka Lucy Kazdin (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Agentka Lucy Kazdin (gościnnie)
7.4
Bez twarzy
Face/Off
1997 Agentka Lucy Kazdin (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Agentka Lucy Kazdin (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Agentka Lucy Kazdin (gościnnie)
8.1 1994 Agentka Lucy Kazdin (gościnnie)
8.0
Benny i Joon
Benny & Joon
1993 Agentka Lucy Kazdin (gościnnie)
6.3 1993 Agentka Lucy Kazdin (gościnnie)
7.2
Motomyszy z Marsa
Biker Mice From Mars
1993 Agentka Lucy Kazdin (gościnnie)
7.2
Powrót nad Brazos
Return to Lonesome Dove
1993 Agentka Lucy Kazdin (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Agentka Lucy Kazdin (gościnnie)
7.5 1991 Agentka Lucy Kazdin (gościnnie)
7.4
Pocztówki znad krawędzi
Postcards from the Edge
1990 Agentka Lucy Kazdin (gościnnie)
6.0 1990 Agentka Lucy Kazdin (gościnnie)
7.6
Zagubiony w czasie
Quantum Leap
1989 Agentka Lucy Kazdin (gościnnie)
7.9
Bagdad Cafe
Out of Rosenheim
1987 Agentka Lucy Kazdin (gościnnie)
10.0 1987 Agentka Lucy Kazdin (gościnnie)
7.0 1986 Agentka Lucy Kazdin (gościnnie)
5.7 1986 Agentka Lucy Kazdin (gościnnie)
6.7
Honor Prizzich
Prizzi's Honor
1985 Agentka Lucy Kazdin (gościnnie)
5.7
227
1985 Agentka Lucy Kazdin (gościnnie)
6.4 1983 Agentka Lucy Kazdin (gościnnie)
7.0
Cagney i Lacey
Cagney & Lacey
1982 Agentka Lucy Kazdin (gościnnie)
8.0
Cały ten zgiełk
All That Jazz
1979 Agentka Lucy Kazdin (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

CCH Pounder filmy CCH Pounder najlepsze filmy CCH Pounder zdjęcia CCH Pounder galeria CCH Pounder biografia CCH Pounder nominacje CCH Pounder nagrody i wyróżnienia CCH Pounder filmografia CCH Pounder aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.