Catrina Ganey
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2010 Pielęgniarka (gościnnie)
8.2
Wyrok
Conviction
2006 Pielęgniarka (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Pielęgniarka (gościnnie)
8.4 2000 Pielęgniarka (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Pielęgniarka (gościnnie)
8.4
Ulice Nowego Jorku
New York Undercover
1994 Pielęgniarka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Catrina Ganey filmy Catrina Ganey najlepsze filmy Catrina Ganey zdjęcia Catrina Ganey galeria Catrina Ganey biografia Catrina Ganey nominacje Catrina Ganey nagrody i wyróżnienia Catrina Ganey filmografia Catrina Ganey aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.