Catherine Dent
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2010 Cathy Rogerson (gościnnie)
7.0 2009 Cathy Rogerson (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Faye Sheridan (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Agentka FBI Susan Darcy (gościnnie)
7.8 2007 Jane (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Cathy Rogerson (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Laura Bradley (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Cathy Rogerson (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Cathy Rogerson (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Cathy Rogerson (gościnnie)
7.8 2002 Cathy Rogerson (gościnnie)
8.2
Świat gliniarzy
Shield, The
2002 Cathy Rogerson (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Cathy Rogerson (gościnnie)
6.1
Replikant
Replicant
2001 Cathy Rogerson (gościnnie)
7.6
Samotni Strzelcy
Lone Gunmen, The
2001 Cathy Rogerson (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Kay Marquette / Irene (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Arlene Riley (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Cathy Rogerson (gościnnie)
7.8
Brygada ratunkowa
Third Watch
1999 Cathy Rogerson (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Cathy Rogerson (gościnnie)
5.5
Lekarze z Los Angeles
L.A. Doctors
1998 Cathy Rogerson (gościnnie)
6.6
Dharma i Greg
Dharma & Greg
1997 Cathy Rogerson (gościnnie)
7.5
Naiwniak
Nobody's Fool
1994 Cathy Rogerson (gościnnie)
8.4
Ulice Nowego Jorku
New York Undercover
1994 Cathy Rogerson (gościnnie)
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Cathy Rogerson (gościnnie)
6.8 1993 Cathy Rogerson (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 June Gurwich (gościnnie)
8.3 1992 Cathy Rogerson (gościnnie)
0.0

0 Cathy Rogerson (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Catherine Dent filmy Catherine Dent najlepsze filmy Catherine Dent zdjęcia Catherine Dent galeria Catherine Dent biografia Catherine Dent nominacje Catherine Dent nagrody i wyróżnienia Catherine Dent filmografia Catherine Dent aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.