Catherine Bach
Data urodzenia: 1954-03-01
Miejsce urodzenia: Warren, Ohio, USA
Stan cywilny: dwukrotnie zamężna: 1. David Shaw (15.05.1976 - 05.08.1981, rozwód); 2. Peter Lopez (08.08.1990 - 30.04.2010, jego śmierć), 2 córki: Sophia Isabella (ur. 1996) i Laura Esmeralda (ur. 1998)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2002 Sara Jo (gościnnie)
8.0 1991 Sara Jo (gościnnie)
6.6
Mistrzowie strachu
Masters of Menace, The
1990 Sara Jo (gościnnie)
8.5 1979 Sara Jo (gościnnie)
6.5
Statek miłości
Love Boat, The
1977 Sara Jo (gościnnie)
7.2
Piorun i Lekka Stopa
Thunderbolt and Lightfoot
1974 Sara Jo (gościnnie)
8.1 1974 Sara Jo (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Catherine Bach filmy Catherine Bach najlepsze filmy Catherine Bach zdjęcia Catherine Bach galeria Catherine Bach biografia Catherine Bach nominacje Catherine Bach nagrody i wyróżnienia Catherine Bach filmografia Catherine Bach aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.