Cassandra Magrath
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.4 2010 Helen
8.0
Pacyfik
The Pacific
2010 Helen
0.0 2001 Helen
8.2 1999 Helen
8.8 1998 Helen
7.6
Dziewczyna z oceanu
Ocean Girl
1994 Helen
3.6 1994 Helen

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Cassandra Magrath filmy Cassandra Magrath najlepsze filmy Cassandra Magrath zdjęcia Cassandra Magrath galeria Cassandra Magrath biografia Cassandra Magrath nominacje Cassandra Magrath nagrody i wyróżnienia Cassandra Magrath filmografia Cassandra Magrath aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.