Casey Biggs
Data urodzenia: 1955-04-04
Miejsce urodzenia: Toledo, Ohio, USA
Stan cywilny: dwukrotnie żonaty: 1/ Roxann Dawson (rozwód); 2/ Brigit Binns (od 2004)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2011 David (gościnnie)
8.3 2011 David (gościnnie)
2.0 2009 Saksa (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Ryan Francis (gościnnie)
8.7 2005 Saksa (gościnnie)
7.5 2005 Saksa (gościnnie)
7.3 2002 Dean Johnson (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Saksa (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Saksa (gościnnie)
7.7
Kronika nie z tej ziemi
Chronicle, The
2001 Saksa (gościnnie)
10.0 2001 Saksa (gościnnie)
7.3 2001 Saksa (gościnnie)
6.8 2000 Saksa (gościnnie)
8.4 1999 Saksa (gościnnie)
9.0 1998 Saksa (gościnnie)
6.3
Tajna broń
Broken Arrow
1996 Saksa (gościnnie)
7.8
Portret zabójcy
Profiler
1996 Saksa (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Saksa (gościnnie)
7.6
Star Trek: Stacja kosmiczna
Star Trek: Deep Space Nine
1993 Saksa (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Saksa (gościnnie)
9.0 1992 Saksa (gościnnie)
6.7 1992 Saksa (gościnnie)
5.5
Partner z zaświatów
Shades of LA
1990 Saksa (gościnnie)
7.9
Młodzi jeźdźcy
Young Riders, The
1989 Saksa (gościnnie)
7.3
Gliniarz i prokurator
Jake and the Fatman
1987 Saksa (gościnnie)
6.3 1986 Saksa (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Saksa (gościnnie)
8.4 1975 Saksa (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Casey Biggs filmy Casey Biggs najlepsze filmy Casey Biggs zdjęcia Casey Biggs galeria Casey Biggs biografia Casey Biggs nominacje Casey Biggs nagrody i wyróżnienia Casey Biggs filmografia Casey Biggs aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.