Carson Aune
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.0 2012 Travis (gościnnie)
0.0 2010 Travis (gościnnie)
0.0 2010 Travis (gościnnie)
0.0 2010 Travis (gościnnie)
3.3 2009 Travis (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Travis (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Carson Aune filmy Carson Aune najlepsze filmy Carson Aune zdjęcia Carson Aune galeria Carson Aune biografia Carson Aune nominacje Carson Aune nagrody i wyróżnienia Carson Aune filmografia Carson Aune aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.