Carolyn Pickles
Data urodzenia: 1952-02-08
Miejsce urodzenia: Wakefield, Anglia, Wielka Brytania
Stan cywilny: mąż Tarquin Butler, 2 córki: Hettie i Lucy

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 2007 Jane Templeton (gościnnie)
0.0 2005 Sue
7.2
Opowieści kanterberyjskie
Canterbury Tales, The
2003 Judy Adams
0.0 2000 Margaret Johnson (2000)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Barbara Cousins (gościnnie)
0.0 1997 Panna Blackett
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Siostra Lovelace / Wendy Minchin (gościnnie)
6.0 1997 Barbara Figgis (gościnnie)
0.0 1995 Jane Rhodes
7.0 1993 Kate Loughton (gościnnie)
8.4 1990 Dolly Attwood (gościnnie)
0.0 1989 Simone
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Diane Robinson (gościnnie)
0.0 1985 Lisa (gościnnie)
7.6
Mistrzowie
Champions
1984 Sue
7.6 1984 Kim Reid (1990-1992)
10.0 1982 Sally Bilton
0.0 1981 Sue
10.0 1980 Alice Ryan (gościnnie)
7.4 1979 Sue
10.0 1978 Pani Rollings (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Carolyn Pickles filmy Carolyn Pickles najlepsze filmy Carolyn Pickles zdjęcia Carolyn Pickles galeria Carolyn Pickles biografia Carolyn Pickles nominacje Carolyn Pickles nagrody i wyróżnienia Carolyn Pickles filmografia Carolyn Pickles aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.