Caroline O'Neill
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2005 Karen Kershaw
8.0 2005 Panna Hardbroom
8.2
Ostre cięcie
Cutting It
2002 Davinia Lush (gościnnie)
7.5
Lekarze
Doctors
2000 Hilary Hampton (gościnnie)
7.8 1999 Janice Maloney
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Angela Williamson (gościnnie)
0.0 1998 Shelley Bloors
0.0 1997 Pamela Hargreaves #2 (2005-)
6.0 1997 Janet Lewis (gościnnie)
8.2
Detektywi
Detectives, The
1993 Asystentka producenta (gościnnie)
8.6 1993 Laila
7.0 1993 Susie Horsefield (gościnnie)
7.0 1992 WPC
6.8 1992 WPC Rachel Benson (gościnnie)
0.0 1989 Pielęgniarka (gościnnie)
7.6 1984 Vickie (gościnnie)
5.5 1960 Andrea Clayton (1985, 2000)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Caroline O'Neill filmy Caroline O'Neill najlepsze filmy Caroline O'Neill zdjęcia Caroline O'Neill galeria Caroline O'Neill biografia Caroline O'Neill nominacje Caroline O'Neill nagrody i wyróżnienia Caroline O'Neill filmografia Caroline O'Neill aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.