Caroline Langrishe
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Dorosła Stella
0.0 2009 Kathy
0.0 2006 Sarah(gościnnie)
8.5
Egipt
Egypt
2005 Lady Carnarvon
9.0
Sędzia John Deed
Judge John Deed
2001 Georgina Channing
5.7 2001 Vyvian Sutton (gościnnie)
7.4
Kleopatra
Cleopatra
1999 Kalpurnia
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Susan Fincher (gościnnie)
3.0 1993 (gościnnie)
7.0 1993 Doktor Susan Lees (gościnnie)
8.4 1990 Joanna Douglas
0.0 1988 Carol
8.5
Koleje wojny
Fortunes of War
1987 Bella Niculesco
7.9 1986 Charlotte Cavendish (1993-1994)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Marilyn Fox
8.0
Córka Mistrala
Mistral's Daughter
1984
7.0 1982 Eleanor Eden
6.2 1980 Tina (gościnnie)
8.0 1979 Julie Waters (gościnnie)
6.0
Kto wykańcza europejską kuchnię?
Who Is Killing the Great Chefs of Europe?
1978 Loretta
7.1
Wichrowe Wzgórza
Wuthering Heights
1978 Isabella Linton
7.8 1977 Kitty
0.0 1976 Dolly Clovis (gościnnie)
7.6 1970 Jane (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Caroline Langrishe filmy Caroline Langrishe najlepsze filmy Caroline Langrishe zdjęcia Caroline Langrishe galeria Caroline Langrishe biografia Caroline Langrishe nominacje Caroline Langrishe nagrody i wyróżnienia Caroline Langrishe filmografia Caroline Langrishe aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.