Carole Gutierrez
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 2011 Helen (gościnnie)
8.2
Rozpalić Cleveland
Hot in Cleveland
2010 Helen (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Pani Phillips (gościnnie)
7.3 2009 Pielęgniarka (gościnnie)
8.8 2008 Pani Ortega (gościnnie)
7.0 2007 Helen (gościnnie)
8.7 2006 Helen (gościnnie)
7.8
Bracia i siostry
Brothers & Sisters
2006 Helen (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Szczera kobieta (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Helen (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Helen (gościnnie)
7.6 2001 Helen (gościnnie)
7.0 2000 Helen (gościnnie)
9.1 1999 Helen (gościnnie)
7.0 1999 Helen (gościnnie)
7.0
Wszyscy kochają Raymonda
Everybody Loves Raymond
1996 Helen (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Pielęgniarka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Carole Gutierrez filmy Carole Gutierrez najlepsze filmy Carole Gutierrez zdjęcia Carole Gutierrez galeria Carole Gutierrez biografia Carole Gutierrez nominacje Carole Gutierrez nagrody i wyróżnienia Carole Gutierrez filmografia Carole Gutierrez aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.