Carol Jones
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.0 1990 Delphine Jean (1998-2005)
7.7
Drużyna "A"
A-Team, The
1983 Sheila Rodgers (gościnnie)
7.0 1979 Linda Martin (gościnnie)
7.7 1977 Kati (gościnnie)
7.1
Aniołki Charliego
Charlie's Angels
1976 Cathy (gościnnie)
2.3 1972 Jo Ann (gościnnie)
7.7 1968 Caroline Treynor

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Carol Jones filmy Carol Jones najlepsze filmy Carol Jones zdjęcia Carol Jones galeria Carol Jones biografia Carol Jones nominacje Carol Jones nagrody i wyróżnienia Carol Jones filmografia Carol Jones aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.