Carol Campbell
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2005
0.0 2004 (gościnnie)
0.0 2002 (gościnnie)
0.0 2002 Susi van Haan (gościnnie)
0.0 2002 Adwokat Dr Schnüll (gościnnie)
0.0 2001 Nicole Weber
7.6
Cobra - oddział specjalny
Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei
1996 Stella (1999) (gościnnie)
0.0 1995 Eva Nori (1995)
0.0 1993 Florence
6.5 1992 Inge O'Connor (gościnnie)
7.0 1978 Eileen (1998) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Carol Campbell filmy Carol Campbell najlepsze filmy Carol Campbell zdjęcia Carol Campbell galeria Carol Campbell biografia Carol Campbell nominacje Carol Campbell nagrody i wyróżnienia Carol Campbell filmografia Carol Campbell aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.