Carmen Argenziano
Data urodzenia: 1943-10-27
Miejsce urodzenia: Sharon, Pensylwania, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Henry Dobson (gościnnie)
7.0
Anioły i Demony
Angels & Demons
2009 Henry Dobson (gościnnie)
3.5 2009 Henry Dobson (gościnnie)
4.8 2009 Henry Dobson (gościnnie)
7.7 2009 Mario Rivera (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Gus (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Wicedyrektor DeSouza (gościnnie)
7.9
Ślepa sprawiedliwość
Blind Justice
2005 Henry Dobson (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Henry Dobson (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Henry Dobson (gościnnie)
7.3 2004 Inspektor Stanton Gerrard (gościnnie)
7.0
Kod dostępu
Swordfish
2001 Henry Dobson (gościnnie)
7.8
Poziom 9
Level 9
2000 Henry Dobson (gościnnie)
7.4
Bez pardonu
District, The
2000 Henry Dobson (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Sylvano Fatelli (2006) (gościnnie)
7.4
Diamentowa afera
Blue Streak
1999 Henry Dobson (gościnnie)
6.8 1997 Henry Dobson (gościnnie)
7.9
Gwiezdne wrota
Stargate SG-1
1997 Henry Dobson (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Henry Dobson (gościnnie)
6.3
Tajna broń
Broken Arrow
1996 Henry Dobson (gościnnie)
7.3
Pan i pani Smith
Mr. & Mrs. Smith
1996 Henry Dobson (gościnnie)
9.0 1996 Henry Dobson (gościnnie)
7.8
Portret zabójcy
Profiler
1996 Henry Dobson (gościnnie)
7.0 1995 Henry Dobson (gościnnie)
7.7 1994 Henry Dobson (gościnnie)
6.7 1994 Henry Dobson (gościnnie)
7.9
Babilon 5
Babylon 5
1994 Henry Dobson (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Henry Dobson (gościnnie)
6.7
Obsesja namiętności
Unlawful Entry
1992 Henry Dobson (gościnnie)
6.7 1992 Henry Dobson (gościnnie)
7.5 1991 Henry Dobson (gościnnie)
6.8
Czerwony skorpion
Red Scorpion
1989 Henry Dobson (gościnnie)
8.6 1989 Henry Dobson (gościnnie)
7.6
Oskarżeni
Accused, The
1988 Henry Dobson (gościnnie)
7.5
Wszystko albo nic
Stand and Deliver
1988 Henry Dobson (gościnnie)
7.3
Gliniarz i prokurator
Jake and the Fatman
1987 Henry Dobson (gościnnie)
6.4
Projektantki
Designing Women
1986 Henry Dobson (gościnnie)
6.3 1986 Henry Dobson (gościnnie)
5.7 1986 Henry Dobson (gościnnie)
7.6 1984 Henry Dobson (gościnnie)
7.6
Nagłe zderzenie
Sudden Impact
1983 Henry Dobson (gościnnie)
7.7
Drużyna "A"
A-Team, The
1983 Henry Dobson (gościnnie)
8.3 1983 Henry Dobson (gościnnie)
6.2 1982 Henry Dobson (gościnnie)
7.0
Cagney i Lacey
Cagney & Lacey
1982 Henry Dobson (gościnnie)
6.7
Zdrówko
Cheers
1982 Henry Dobson (gościnnie)
9.5 1981 Henry Dobson (gościnnie)
4.0 1980 Henry Dobson (gościnnie)
8.2 1979 Henry Dobson (gościnnie)
6.8 1977 Henry Dobson (gościnnie)
7.1 1976 Henry Dobson (gościnnie)
8.0 1975 Henry Dobson (gościnnie)
8.5 1975 Henry Dobson (gościnnie)
8.6
Ojciec chrzestny II
Godfather: Part II, The
1974 Henry Dobson (gościnnie)
6.8 1974 Henry Dobson (gościnnie)
7.3 1973 Henry Dobson (gościnnie)
10.0 1970 Henry Dobson (gościnnie)
7.7 1968 Henry Dobson (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Carmen Argenziano filmy Carmen Argenziano najlepsze filmy Carmen Argenziano zdjęcia Carmen Argenziano galeria Carmen Argenziano biografia Carmen Argenziano nominacje Carmen Argenziano nagrody i wyróżnienia Carmen Argenziano filmografia Carmen Argenziano aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.