Carmen Aguirre
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2011 Policjantka (gościnnie)
7.6
Burmistrz Da Vinci
Da Vinci's City Hall
2005 Policjantka (gościnnie)
8.0
Słowo na L
L Word, The
2004 Policjantka (gościnnie)
7.5 2002 Policjantka (gościnnie)
6.4
Medal dla miss
Best in Show
2000 Policjantka (gościnnie)
7.8
Szkoła Przetrwania
Higher Ground
2000 Policjantka (gościnnie)
6.3
Na tropie zbrodni
Da Vinci's Inquest
1998 Policjantka (gościnnie)
7.0 1998 Policjantka (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Policjantka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Carmen Aguirre filmy Carmen Aguirre najlepsze filmy Carmen Aguirre zdjęcia Carmen Aguirre galeria Carmen Aguirre biografia Carmen Aguirre nominacje Carmen Aguirre nagrody i wyróżnienia Carmen Aguirre filmografia Carmen Aguirre aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.