Carlson Young
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Tammy (gościnnie)
7.7
Słodkie kłamstewka
Pretty Little Liars
2010 Amber Victorino (gościnnie)
8.1 2009 Tammy (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Tammy (gościnnie)
5.6
Gdy zadzwoni dzwonek (USA)
As the Bell Rings
2007 Tammy (gościnnie)
7.3
Herosi
Heroes
2006 Chearleaderka (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Checker (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Carlson Young filmy Carlson Young najlepsze filmy Carlson Young zdjęcia Carlson Young galeria Carlson Young biografia Carlson Young nominacje Carlson Young nagrody i wyróżnienia Carlson Young filmografia Carlson Young aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.