Carlos Sanz
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2009 Manuel Calderon (gościnnie)
7.5
Detoks
Cleaner, The
2008 Virgil (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Detektyw Dan Silva (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Virgil (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Virgil (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Virgil (gościnnie)
7.5 2005 Virgil (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Virgil (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Virgil (gościnnie)
7.3 2002 Geraldo Torres (gościnnie)
8.2
Świat gliniarzy
Shield, The
2002 Virgil (gościnnie)
8.8 1997 Virgil (gościnnie)
0.0 1995 Virgil (gościnnie)
7.0 1995 Virgil (gościnnie)
6.2
Zagadki Cosby'ego
Cosby Mysteries, The
1994 Virgil (gościnnie)
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Virgil (gościnnie)
7.6 1993 Virgil (gościnnie)
7.4
Ognisty podmuch
Backdraft
1991 Virgil (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Carlos Sanz filmy Carlos Sanz najlepsze filmy Carlos Sanz zdjęcia Carlos Sanz galeria Carlos Sanz biografia Carlos Sanz nominacje Carlos Sanz nagrody i wyróżnienia Carlos Sanz filmografia Carlos Sanz aktor Carlos Sanz reżyser Carlos Sanz scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.